Kontes Genting Highland - KLIK

Seperti biasa apabila balik rumah dari asrama saya akan check dulu peti surat, so bila saya bukak peti surat tu terpandang la surat dari Karangkraf, tros saya bukak, rupanya voucher/tiket free utk masuk taman tema genting yg saya menang dari Majalah KLIK, alhamdulillah la....

tapi sayangnya voucher ni tak leh digunakan utk public holidays....saya cuba usha tgk harga dia kat google, hurm, mahal gak utk entry ke semua park, RM51 utk adult pada weekdays dan RM59 utk weekend....so tiket ni saya simpan dulu, insyallah kalo ada cuti isnin-jumaat saya akan pergi ngan sorang member :)

Surat dari Karangkraf beserta voucher untuk masuk ke Taman Tema Genting....

Prize dari GetPaidTo

salam, setelah agak sebulan tunggu prize yg di request dari program GPT GetPaidTo, akhirnya sampai gak barang tu di rumah saya :

Prize yg ke-3 dari GPT GetPaidTo selamat saya terima :)

Duit dari program GPT lagi?

Seperti biasa cashout dari program GPT ni xda la byk mana, tapi dia byr INSTANT! meh tgk buktinya kat bawah nih....

Cashout dari 4 program GPT berjumlah USD1.03, tukar duit Malaysia =RM3.10, jadi la..duit gak tu kan..hehe


Sesiapa berminat dgn program GPT ni leh lawat laman web ini > GPT MALAYSIA

Hadiah dari Maskulin

Salam all,
arini terkejut gak saya bila saya bukak peti pos di bawah flat, saya terlihat satu bungkusan yg agak besar kat dalam peti pos tu, haha, bayangkan kesukaran posmen tu nak masukkan bungkusan tu dalam mulut peti pos yang kecik tu....

bila saya tgk saya perasan yg bungkusan tu datangnya dari Karangkraf, bila saya rasa ianya seperti t-shirt....so saya bajet t-shirt la, then bila saya bukak baru saya tau yg hadiah tu rupanya sehelai tuala kecil yg ada tulisan "The Karate Kid"...

cantik gak, mana nak dapat item2 sebegini, mana ada jual kat kedai....terima kasih kat Majalah Maskulin sbb bagi saya adiah nih, huhu, next time saya hantar lagi borang contest erk....tungguuuuuu

Hadiah dari majalah Maskulin, contest "The Karate Kid", thanks Maskulin dan Karangkraf!

Payment ke-2 dari ONBUX

yesssa, akhirnya berjaya kuarkan payment ke-2 dari ONBUX,
risau gak dia akan jadi scam lepas dapat payment pertama aritu,
harap2 ONBUX ni akan bertahan la cam Neobux....

Alhamdulillah, payment ke-2 dari PTC Onbux selamat diterima di akaun PayPal saya....

sesiapa nak join ONBUX leh klik banner bawah ni yea.....


Payment ke-5 dari MicroWorkers

Yessza, microWorkers membuktikan ianya membayar lagi....
berikut adalah payment proof dari microWorkers yg ke-5 saya dapat....


Payment ke-5 dari microWorkers...

Ujung minggu di muzium negara

Seminggu lepas saya berpeluang ke muzium negara untuk melawat pameran ular, setibanya kat sana ada plak pertunjukkan ular yg diacarakan olah 3 org brader..lepas abeh pertunjukkan, beli tiker RM3 dan masuk ke ruang pameran....

bergambar kenangan ngan salah satu spesis ular kat situ

besor btol ular sawa ni...skali dia ngap, mau 20 ekor ayam dia telan....

Ular tedung selar time dia relax....

aha, yg ni time dia tgh marah, jgn dekat yea kawan2....

time ni dia dah mati, kasi awet masuk dalam botol....

3 collar pin baru for sale

arini nak letak 3 pin baru yg leh letak kat kolar baju, topi, beg, bekas pensel....
semuanya model jet2 terkini....berminat, email saya di syedzack[at]gmail.com :)

F-14


ini pinnya...

perbandingan saiz

F18



ini pinnya...


perbandingan saiz....

MIG 29


ini pinnya

perbandingan saiznya....

Penebusan Milo Hidup Bola


Salam 1 Malaysia,

Anda semua minum Milo? cam saya dari kecil saya minum milo, haritu Milo ada buat penebusan premium Milo Hidup Bola iaitu, 50 mata utk bola kecil adidas dan 20 mata untuk beg milo, saya sempat tebus satu je bola kecil argentina...

Yeay! dapat pun setelah dalam sebulan menunggu....tapi bola ni belum dipam lagi, kalo dah pam jadi cam gambar kat bawah nih....

ENJOY!! :)

Lain-lain artikel yang best!