Hadiah dari Karangkraf(dara.com) : Produk Silkygirl

hadiah yang kedua dapat iaitu produk Silkygirl..berupa sehelai eyeliner dan lips balm, yang ni aku hadiahkan dekat bakal isteri aku..


Hadiah dari Karangkraf(dara.com) : Tudung

Buat pertama kalinya dapat hadiah daripada majalah dara.com, iaitu sehelai tudung :) aku lelaki xkan nak pakai tudung yer x? so aku bagi je kat mak aku :)



Sambal Goreng Dhiyalicious


Sambal goreng kering merupakan makanan kegemaranku..terutama kalo time bulan puasa, time sahur ngan berbuka puasa leh makan sebab dia ni tahan lama..so stok sambal goreng ku sudah habis, di kesempatan itu cuba cari sapa2 yang leh supply sambal goreng padaku..

Last2 jumpa di forum Carigold ( Link 1 | Link 2 ) disamping harga yang murah, penghantarannya cepat dan yang penting sambal goreng ni lazaatttttt...hehe, sapa nak order leh klik link yang diberikan di atas atau whatsapp/sms/call tokeynya 017-250 7740(Ikhwan).

meh tgk gambor..

Hadiah Majalah KLIK - T-shirt Equalizer

Alhamdulillah,

Selamat terima parcel dari kumpulan Karangkraf(Majalah KLIK) berupa sehelai t-shirt daripada filem 'The Equalizer'




Sampel susu percuma dari Friso

dapat sampel susu percuma dari Friso..sape2 nak try leh isi borang kat sini : KLIK SINI



Berjalan di Jambatan Pulau Pinang



Beberapa hari sebelum Jambatan Pulau Pinang dibuka kepada kenderaan awam melaluinya untuk pertama kali pada 1985, orang ramai telah diberi peluang untuk berjalan di atas jambatan sepanjang 13.5km itu. Ia satu peluang istimewa yang mungkin tidak akan berulang lagi, dan oleh kerana jambatan itu suatu binaan yang mengagumkan ketika itu, beribu-ribu orang mengambil peluang tersebut.

Kini terdapat acara tahunan larian merentasi jambatan tersebut tetapi ia sudah tentu tidak sama dengan peristiwa 1985 itu.

Harga makanan McDonalds tahun 1980an

Harga mekdi tahun 1980 dulu..kalo la harga ni masih bertahan sampai skarang, hari2 agaknya aku pi mekdi tapau burger..






Lain-lain artikel yang best!