Payment ke-3 dari Incrasebux

salam,

saya baru received payment ke-3 dari Incrasebux..
tapi agak menyusahkan sebab kita kena 'masuk'kan duit dulu baru leh cashout..

tu adalah polisi IncraseBux bagi menjamin tempoh hayatnya berpanjangan..
utk pengetahuan semua, amaun $$$ saya dalam IncraseBux dah pun USD18, tapi xleh cashout katanya sbb polisi dia mengatakan kena invest dulu, contohnya invest USD10 dapat cashout USD15..

so, saya pun terpaksa la invest USD6, so leh cashout USD8.64..kiranya untung saya USD2.64 je la..pe2 pun dapat gak kan? ok la tu..rezeki.., Alhamdulillah :)

Payment ke-3 dari IncraseBux..hehe, kena invest dulu $$$ baru dapat $$$$..

Neobux terus membayar buat kali yg ke-18

yeah...Neobux terbukti PTC yg tros membayar, hampir 3 tahun saya menyertai PTC Neobux ini dan ianya terbukti membayar hinggalah sekarang..buktinya saya menerima 'instant cashout' dari PTC ini buat kali yang ke-18! pergh..thanks Neobux..

utk pengetahuan kalian, saya merupakan "standard member' dalam Neobux dalam erti kata lain saya tak pernah invest per2 dalam Neobux..hanya kena rajin cari refferal, samada direct @ sewa..
pe2 pun, dalam PTC, bilangan refferal @ downline yg penting utk menjana seberapa byk $$$..

Semoga dengan post saya kali ni, semangat 'PTC Player' terutamanya di Malaysia berkobar-kobar..ayuh kita KLIK, KLIK dan KLIK!

Payment ke-18 dari Neobux..thanks Neobux :)

Payment ke-7 dari microWorkers

salam semua,

setelah menunggu hampir 6 hari cashout dari microWorkers, akhirnya duit hasil dari saya bwat job2 di microWorkers telah selamat saya terima di akaun PayPal saya, saya request pada 15 Januari 2011 dan terima pada 21 Januari 2011..

Alhamdulillah saya panjatkan ke hadrat ilahi, saya ucapkan selamat berusaha dan sentiasa la bersikap "RAJIN' kepada semua 'worker' di microWorkers terutamanya dari Malaysia..

Payment ke-7 dari microWorkers..TQVM mW!

Lain-lain artikel yang best!