Free sample : Kopi Essenso

Sampel percuma Kopi Essenso..
ada 2 sachet dalam beg plastik di bawah nih..


Free Kalendar 2016

Yang kalendar ni aku pun x ingat claim kat mana, rasanya aku google 'free calendar malaysia' kot..pastu isi borang..tau2 dia hantar je kalendar 2016 nih..


Free Sample : Krim pembersih Muka Follow Me

Free sample berupa pembersih muka Follow Me..kecik je saiz dia nih, pakai 3 kali abeh la..hehe


Iklan telefon Nokia zaman dulu-dulu

Teringat zaman dulu2 dalam area tahun 2000-2005, henset Nokia memang antara yang paling laris. Brand macam Samsung, Alcatel ngan Motorola langsung tak feymes. Harga dia time tu cecah ribu2 gak..ingat lagi simkad harga RM2++. Sekarang RM5 pun dah dapat simkad. Dunia bergerak begitu pantas..

Gambar kat bawah ni antara iklan Maxis dalam surat khabar time dulu-dulu..


Hadiah dari Karangkraf : Tumbler Mission Impossible

Hadiah daripada majalah KLIK berupa tumbler dari filem Mission Impossible : Rogue Nation..




Payment ke-4 dari Clixsense

Ternyata Clixsense membayar, ini kali ke-4..walaupun lama nak capai target pengeluaran iaitu USD8, tapi ianya berbaloi dengan hanya kerja klik2 butang mouse tu..agak lama nak cashout kalau hanya kita seorang yang klik2 iklan..program2 seumpama ini memerlukan 'orang bawahan' atau refferal yang active untuk membolehkan kita cashout cepat..

Apa-apa pun selamat maju jaya semua..ternyata dari internet anda boleh dapat duit!


Lain-lain artikel yang best!