Anda ada akaun twitter?

Salam,

kepada yg ada akaun twitter tu, sudi-sudikan la follow saya di @syedzack..
maybe saya akan kongsi-kongsikan link utk donload ke, or link ke program money makin' ke..
kalo sudi add la yea, thanks.. hehe :)

payment dari GPT programs

salam,
sebenarnya saya xda la dpt earning byk mana dari program GPT nih..byk yg saya dapat adalah barang2 cam keychain dan pen..tapi aritu dapat USD3.2 sebab ada antara refferal saya yg bwat offer di program GPT, saya dapat 20% earning..huhu, tu penting kalo join GPT nih, kena cari refferal..

kalo kita xdapat bwat offer, refferal kita masih boleh bwat offer, dan kita pun dapat 20% earning..di bawah ni adalah payment proof terbaru dari program2 GPT yg saya telah join..

Payment dari GetPaidTo.com, USD3.38 received :)


Payment dari CashLagoon.com, USD0.10 received :)



Payment dari GetPaidTo.com, USD0.04 received :)




New Payment from Incrasebux

Salam all,

arini teringat lak pasal IncraseBux, check pagi tadi baki dalam akaun ada USD12, tapi xleh kluarkan sbb kena labur dwet baru leh cashout..lantas itu baru ingat juga yg saya ada fund skit kat paypal dalam USD18 hasil dari bwat keja 'micro' di microWorkers, saya pun pikir better cashout Incrasebux..

So, saya pun labur USD6 utk tambah refferal, tambah USD3.5 dulu yg saya labur utk upgrade membership bagi membolehkan saya "Instant cashout", kalo ahli "standard" kena tunggu 30 hari utk cashout..so, total saya labur USD9.50..

lepas tu saya tekan je butang cashout, dapat kuar USD11.69, jadi la..untung USD2..di bawah ni payment proof dari Incrasebux yg saya dapat harini..

Payment terbaru dari IncraseBux

Pembayaran ke-9 dari microWorkers!

Setelah cukup 2 hari saya request payment dari microWorkers,
Alhamdulillah dapat gak akhirnya..
ni dia payment proof, dwet selamat masuk ke akaun paypal saya :)

Payment ke-9 dari microWorkers..thanks mW :)

dari maxis ke p1 :)

Salam all,
utk pengetahuan semua, saya sedang ber'praktikal' selama setahun di Kuantan dan sedang menetap di Bandar Indera Mahkota 14, Kuantan, Pahang..so kat sini line maxis broadband bagi saya boleh tahan la..dapat gak HSDPA 3 line..agak laju, tapi harga nya masih agak tinggi iaitu RM138 untuk sebulan dan maksimum pertukaran data adalah 6gb..


So, semalam ada plak promo p1 Wimax kat area umah saya nih..reseller dia datang dari rumah ke rumah promo menda p1 nih, utk pengetahuan semua, saya mmg nak bertukar pembekal talian internet saya sebab bagi saya harga yg maxis tawarkan utk 6gb RM138 tinggi utk student cam saya..dulu mmg saya masih bekerja, RM138 tu agak rendah..ni dah jadi student, harga tu agak tinggi la, lagipun maxis dah tukar plan saya dari 'Unlimited' data transfer ke 6gb jea..harga plak dia tak turunkan plak..kalo dia turunkan dari RM138 ke Rm98, saya leh teruskan gak menggunakan Maxis Broadband nih..


saya dah mmg tau kat area Bandar Indera Mahkota 14 ni mmg ada coverage p1 nih, cuma saya was2 tentang kelajuan dia jea..so semalam saya try, lagipun x rugi la, kalo x puas ati dalam masa 7 hari leh pulangkan balik modem tu dan dapat balik dwet deposit kita RM100..

http://3.bp.blogspot.com/_F8ozhIgy9vw/TJRNaVmnudI/AAAAAAAAAVQ/lc355yJ__5k/s1600/IMAG0077.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_F8ozhIgy9vw/TJRPsq5uEnI/AAAAAAAAAVY/QPdvu4A4ZAo/s1600/IMAG0079.jpg
modem DX230 P1 Wimax

Alhamdulillah, dah 24 jam lebih guna p1 Wimax, tahap kelajuan internet kat sini mmg LAJUUUUUUU..sama je taraf cam maxis..dah la lagi murah dari maxis, p1 cuma RM99 sebulan dan data transfer 20 gb..modem dia leh jadi wifi adapter lak tu..so leh kongsi talian internet p1 ni ngan member2 serumah..

Test speed kat speedtest.net menunjukkan kelajuan p1 di Bandar Indera Mahkota 14, Kuantan, Pahang..bleh la tahan walaupun dapat grade "C" jea..huhu

Job di microWorkers


Hurm, senjak dua menjak ni, saya dapati jumlah jobs @ kerja yg ditawarkan di microWorkers semakin berkurang..dulu penah sampai >110 jobs, tapi skarang kurang 25 job yg ditawarkan..

xtau la ngaper jadi camni, adakah mW ni dah semakin tak mendapat sambutan?? risau gak..sebab saya rasa nak dapat dwet di microWorkers ni agak mudah, dan tempoh cashout nya agak singkat dalam 2-3 hari bekerja..pasti merugikan "workers' di microWorkers ni kalo site ni tutup..ilang la 1 sumber pendapatan dari internet yg btol2 membayar dan 'legit'..

saya berharap mW leh recover sepenuhnya dan sediakan byk jobs utk para pekerjanya..GO! GO! microWorkers!!

Cuti semester seminggu! yeay!


huhu, akhirnya cuti panjang sikit selepas cuti raya cina aritu..cuti kali ni agak lama, 9 ari berbanding time raya cina aritu 4 ari jea,

cuti lama pun esaimen nak kena bwat gak..aduh, tu yg xdaya tu..semalam setibanya saya kat umah, tgk ada 2 bungkusan dari Karangkraf..Alhamdulillah ada gak saya merasa dapat hadiah lagi dari kontes Majalah KLIK! nih..

Buku Nota Toy Story 3

Diari dengan kalkulator Wall Street 2:Money Never Sleeps

Lain-lain artikel yang best!