1st payment from incrasebux


new payment form incrasebux,
selepas upgrade ke Verified member, kalo setakat Standard member mmg incrasebux xkan byr..lama giler aku tunggu sebelum aku amek keputusan nak upgrade..
so, Ptc player yg nak join Incrasebux under aku leh KLIK SINI

1st payment form Upbux


payment first dari upbux..
nak join KLIK SINI
koleksi gambar menarik..

antara gambar yg mencuit ati dan sanubariku ini...





Name:  16052006202.JPG Views: 1801 Size:  61.8 KB

Name:  image001.jpg Views: 1822 Size:  19.7 KB









Name:  atromensejati.jpg Views: 1361 Size:  39.2 KB

Click image for larger version  Name: kad_kawin[1] (2).jpg Views: 129 Size: 172.7 KB ID: 2203



wakakakaka

Welcome new year 2010

selamat dtg tahun 2010, aku dah lupa apa azam aku taun 2009,
cam biasa aku sambut new year kat umah jea..walaupun ada member ajak main futsal..huhhu, maleh plak nak main..

lagi 2 hari aku akan balik ke asrama, setelah hampir 2 bulan dok umah akhirnya aku kena kembali belajar balik, ni baru balik dari IOI mall, puchong tgk muvi "Sherlock holmes"..satu filem yg bagi aku sesuai ditgk utk golongan pemikir...macam baca buku detecktif conan lak, sebab kita tak leh tentukan pembunuhnya siapa sehinggalah ke hujung cerita...

anyway, gud nite aku nak titun..salam

Lain-lain artikel yang best!