Beautiful Nur Fazura

Nur Fazura memiliki wajah yang cantik dan menawan. Antara selebriti wanita yang popular di Malaysia.









Beautiful Neelofa

Tidak dapat disangkal lagi, Neelofa mempunyai wajah yang sungguh ayu, comel dan cantik! I loike!





Sila klik gambar untuk besarkan :)

Masjid Al-Mukhalisin, Kampung Guar, Manong, Perak

Berkesempatan sembahyang jumaat disini. Suasana yang sangat mendamaikan dan tak ramai orang. Tenang je sembahyang di sini, tak perlu bersesak-sesak kerana kehadiran hanyalah penduduk kampung sahaja. Suasana tentu berubah jika hari raya, mesti ramai orang sembahyang berjemaah bersama.


 

Kedai keropok lekor losong terengganu di Kuang

Bagi yang nak merasa keropok lekor losong Terengganu di Kuang, boleh la ke kedai di bawah ni, no telefon pun ada, boleh la call yea..

Hotel Sentral Seaview, Pulau Pinang

Hotel Sentral Seaview di Pulau Pinang, hotel yang agak selesa, bersebelahan dengan pantai, kolam renang yang luas, sarapan pagi dengan menu yang pelbagai.Tidak sesuai untuk backpackers dan pengembara bajet kerana harga bilik RM100 dan ke atas.





Predator naik motor


Memang sempoi la bila predator naik motor..macam real je kan? Baper la kos nak buat helmet dan costume sebegitu..

Minyak wangi WD40

Tak tahu la gambar ni real ke tak, sebab rasanya memang jenama WD40 untuk minyak pelincir jea, tetiba ada minyak wangi plak...

Makanan yang menyelerakan




Mena'te Lamb Chop

Tak payah aku cakap banyak, korang tatap je la gambar di bawah nih..terliur wehhh



Pulau Redang Snorkeling

Snorkeling di Taman Laut Pulau Redang, memang terbaek!










Kudapan dan makanan









Makanan dan kudapan

Antara makanan dan juadah yang telah ku nikmati..nyum nyum








Lain-lain artikel yang best!