Free Sample : KLEENEX Wet Tissue Paper

Free sample dari Kleenex iaitu Wet Tissue Paper. Macam tisu tandas biasa cuma yang ini basah punya..

Molly Train AEON Mall Shah Alam

Jikalau anda berkunjung ke AEON Mall Shah Alam di Seksyen 13, Shah Alam, jangan lupa untuk naik Molly Train di aras 3 shopping complex tersebut. Sekali naik hanya RM5, dan ianya akan bawa anda pusing satu bangunan(aras 3 sahaja) sebanyak 2 kali. Kalau bawak anak, mesti anak2 anda suka naik train tersebut.


Kesan alahan inai pada kulit

Berikut merupakan gambar-gambar kesan alahan inai pada kulit. Dipercayai inai yang digunakan mengandungi bahan-bahan kimia yang merbahaya dan tidak sesuai pada kulit.



Aiskrim Magnum

Ais krim jenama MAGNUM yang nampak sedap.

Sampel Percuma : Nestle Lactokid Comfortis

Sampel percuma untuk kanak-kanak 1-3 tahun. Susu Nestle Lactokid Comfortis 150g.


Free Sample : Nanowhite Fresh Foam Cleanser

Sampel percuma iaitu pencuci muka Nanowhite Fresh.


Perkhidmatan feri ke Pulau Redang

Pada sesiapa nak beli tiket feri ke Pulau Redang, boleh la beli melalui kaunter di bawah ni(gambar) dengan harga RM55 sehala. Kaunter ni berada agak tersembunyi, sila tanya penduduk sekitar atau penjual di pasar payang. Area2 pasar payang je..


Bercuti ke Pulau Langkawi

Berpeluang bercuti bersama keluarga ke Pulau Langkawi dari 21 April 2016 - 23 April 2016 sesuatu pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Sebelum ke Pulau Langkawi, saya sempat menempah hotel secara online melalui Trivago.com. Hotel yang dimaksudkan adalah Motel Seri Mutiara. Penginapan yang selesa dan paling bajet di Langkawi.





Masjid Kristal Kuala Terengganu

Pertama kali ke Kuala Terengganu anda mesti ke sini, MASJID KRISTAL. Sungguh indah dan mempesonakan.




Beak Spider jenama AULDEY

Ternyata jenama AULDEY tidak setanding jenama TAMIYA dari segi kualiti. Namun jenama AULDEY lebih murah 2-3 ganda dari tamiya, dan kualitinya adalah ke-2 selepas TAMIYA. Pada sesiapa di luar sana yang meminati kereta mini 4wd yang feymes tahun 90an dan awal tahun 2000, boleh la membeli jenama AULDEY.

Bagi saya satu kepuasan memasang kereta mini ini, tak kisah la jenama apa pun..ianya suatu minat sejak kecil dahulu. Yelah, waktu kecil2 dulu tak cukup wang nak beli semua kereta mini 4wd tersebut.Kereta mini 4wd terbaru saya beli adalah jenama AULDEY. Dengan harga RM12.90, kualiti pun ok lah sebab nak beli brand TAMIYA ni mahal sikit(RM40-RM60) sebuah.

Layan gambar dulu..







P/s : Sila klik gambar untuk besarkan.

Lain-lain artikel yang best!