Free Sampel : Lactokid

Dapat sampel susu lactokid. Hantar pakai Poslaju tu..


p/s : klik gambar untuk besarkan..

FREE SAMPLE : Wyeth Enercal Plus

Free sampel untuk produk Enercal Plus keluaran Wyeth.


P/S : Klik gambar utk besarkan.

Hadiah daripada majalah RAPI - UTUSAN

Hadiah daripada majalah RAPI, selamat tiba di rumah..Shaklee Collagen Powder 5g X 15 sachets..Alhamdulillah :)



Payment ke 22 dari NEOBUX

Aku baru je cashout USD10.63 dari NEOBUX teros ke akaun Payza. Mulanya nak kumpul banyak2 baru cashout. Tapi nak beli traffic dari Hitleap.com. So, daripada pakai bank transfer atau paypal, baik cashout ke Payza. Hanya tu je option NEOBUX bagi kat aku..nak cashout ke PAYPAL xleh..


Agak jenuh gak la nak cukupkan USD10 dari Neobux ni..kalo orang bawah kita ramai, sedap sikit..kalo kita rajin baik join microworkers, kalo kita rajin ari2 buat kerja online, leh cashout cepat sikit..kalo nak earn dari NEOBUX ni memang makan tahun kalau xda refferal atau orang bawah..

Masjid Jamek Dahulu dan Sekarang

1960-1970



Masakini


Sila klik gambar untuk besarkan.

Jalan Tun Perak Dulu dan Sekarang

Tahun 1970
(klik gambar untuk besarkan)



Masa Kini

Gambar KLCC semasa pembinaan

Gambar KLCC di awal pembinaan pada tahun 1995..bagi sesapa yang tak penah tengok tu memang rare la, sebab time ni henfon kamera blom tercipta lagi..so sesapa ada kamera kira berada la..


Lain-lain artikel yang best!