Payment Pertama Dari Microworkers!

Setelah lebih sebulan menunggu surat pengesahan pin dari Microworkers, dan menunggu cashout selepas pin dimasukkan, ianya hanya mengambil 3 hari utk pihak Microworkers send payment kepada saya...hehe, ni payment proof dari Microworkers :


Email dari pihak Microworkers menunjukkan payment sudah dihantar menerusi akaun Paypal


Email pertama dari Microworkers dibuka dan menunjukkan payment USD9.65 iaitu cashout pertama saya...


Email kedua dari Microworkers dibuka dan menunjukkan payment USD10.60 iaitu cashout ke-2 saya...

Sesiapa yang nak mengetahui lebih lanjut cara-cara nak menyertai Microworkers dan tips-tips melaksanakan tugasan boleh lawat web ini : http://microworkerz.blogspot.com

Selamat berusaha semua :)

Prize dari GPT dan surat pin dari Microworkers

Genap 2 minggu di kolej, aku balik ke rumah di shah alam dan sampai tepat pukul 7.45 malam dari KL..setibanya di rumah aku tgk ada 3 surat atas meja..bukak then baru tau 2 dari program GPT dan 1 surat pin utk payment untuk Microworkers..2 prize dari program GPT adalah 'cigarette chaped butane lighter' aku dapat dari GPT GreedyClicks dan 'octopus camera tripod' dari GPT program Cubelagoon. Lihat bawah utk gambar :)

'octopus camera tripod' dari GPT program Cubelagoon


'cigarette chaped butane lighter'


surat pin untuk cashout payment dari Microworkers

Kepada sesiapa nak join program GPT nih, leh try pergi ke http://GPTMalaysia.blogpot.com
anda boleh pelajari bagaimana nak dapat hadiah2 percuma dari internet seperti saya dengan mengunjungi laman web yang saya nyatakan tadi..Sekian dan jumpa lagi...

wwiTV - Tonton Program Televisyen Secara Online!

Salam,
mungkin ada di antara kita tak tahu akan kewujudan sebuah laman web yang menyediakan khidmat menonton rancangan televisyen seluruh dunia tanpa perlu pembayaran @ subcribe..ternyata ianya 100% percuma..

saya pun x menyedarinya sehingga lah diberitahu oleh seorang rakan saya di kolej tentang kewujudannya..setelah mencuba 1, 2 channel dari luar negara dan dari Malaysia, ternyata kualitinya memuaskan..

Cuma dari Malaysia hanya terdapat 2 saluran yg boleh ditonton iaitu RTM1 dan RTM2..ok la, sesapa nak try leh ke http://wwitv.com

Website wwiTV yang menyediakan lebih +3000 saluran televisyen dari serata di dunia utk ditonton secara percuma secara online di komputer tanpa sebarang pembayaran.


Selamat menonton~!

New payment from Neobux dan Incrasebux

Arini aku request payment dari PTC Neobux dan Incrasebux,
dan seperti biasa mereka membayar INSTANT @ serta-merta..

di bawah adalah bukti pembayaran..

NEOBUX

INCRASEBUX

ternyata kedua-dua PTC ini membayar..kepada newbies atau org baru yg nak join PTC nih, leh pi http://superb-ptc.blogspot.com untuk penerangan lanjut, enjoy~!

Lain-lain artikel yang best!