Nasi Kandar Hameediyah

Jika anda berpeluang ke Pulau Pinang, jangan lupa singgah ke Nasi Kandar Hameediyah. Kedai dia kecik je kat tengah2 bandar tu..



Dia punya nasi kandar, memang terasa rempahnya..memang AAA++ la, kedai dia 2 tingkat, better makan kat atas, lagi selesa :)

Hadiah daripada Majalah Maskulin : Western Digital Hard Disk 2TB

Salam semua,

dalam minggu lepas saya ada dapat panggilan telefon, bila di angkat di hujung talian adalah seorang lelaki yang menyatakan dia dari pihak karangkraf atau lebih tepat lagi dari majalah Maskulin..

dia straight to the point, dia kata saya menang hadiah peraduan Wested Digital, hadiahnya adalah external hard disk 2TB! Wow..x pernah terpikir nak beli hard disk lagi sebenarnya sebab ada dua dah external hard disk, satu 250 gb dan satu lagi 500 gb, tu pun x abeh isi movie..

so dia kata soh datang ke pejabat Karangkraf di seksyen 15, Shah Alam..so datang la saya pada 13 Februari 2015 bersamaan hari Jumaat selepas semayang Jumaat. Lama gak tunggu wei, dekat sejam baru orang yang bertanggungjawab turun bawak hadiah..

Alhamdulillah, rezeki saya bersama seorang lagi pemenang, adiah ada 2 jea..harga semasa hard disk 2TB adalah dalam RM600-RM700..hurm :) meh tgk gambor sket



 

 

 

Lain-lain artikel yang best!