Hadiah daripada majalah KREKO : T-shirt JIN

Baru dapat hadiah daripada majalah KREKO..peraduan dalam majalah tu..Alhamdulillah bertambah lagi koleksi t-shirt den :)


Payment ke-3 dari Clixsense

Ini merupakan payment ke-3 dari Clixsense..ianya mengambil masa dalam 3 hari dari tarikh payment direquest..clixsense merupakan antara program 'pay to click' yang masih membayar dan dipercayai selain neobux sehingga ke hari ini..

http://csl.ink/bgu


NAK JOIN CLIXSENSE? KLIK SINI

Rumah Terbalik di Sabah

Salah satu tempat yang wajib di kunjungi di Sabah adalah rumah terbalik..lokasi rumah ni kat area Kota Kinabalu..jalan dia menuju ke Kundasang, rumah di sebelah kiri..nak masuk x silap RM10 ke RM12, dah lupa..


Kalo nak masuk adalah di sarankan anda datang awal..kalo datang dalam pukul 11 @ 12 tengahari time weekend, memang beratur panjang la kalo nak masuk..sebab dia akan lepaskan dalam 15-20 orang dalam satu sesi..setiap sesi dalam 10-20 minit je dalam tu..kat dalam tu semua terbalik, tapi sorry guys, xleh tangkap gambar dalam tu..sebab rumah terbalik ni bukan hak kerajaan Sabah, ianya milik persendirian..


Lepas kita selesai tgk2 dalam rumah terbalik tu, ada kafe kat luar..leh la kita minum2 ke, makan2 ke sebelum keluar dari area rumah terbalik nih..

Makan nasi ayam penyet, harga dalam RM10.90..bleh tahan la, rasa cili dia agak rare..masam2 pedas..

Bergambar kenangan sebelum ke destinasi seterusnya..

Pasar Phillipine di Kota Kinabalu, Sabah

Kalau berkunjung ke Kota Kinabalu, Sabah,,pasar phillipine adalah salah satu tempat yang wajib untuk dikunjungi..ada macam2 barang jual kat sini..contohnya mutiara, barang perhiasan, baju t-shirt, ikan masin, jajan dan bermacam-macam lagi..sebelum bertolak balik jangan lupa singgah sebentar di sini yea..

Kundasang, Sabah..memang owsome!

Cuti hari merdeka hari tu sempat berkunjung ke Sabah, negeri di bawah bayu..destinasi yang sempat ditujui adalah Desa Cattle Dairy Farm di Kundasang, Sabah..tips pergi tempat kita tak pernah pergi adalah bawak orang yang tau @ yang pernah pergi kat tempat tu..ni untuk mengelakkan sesat..




Pemandangan kat sini, pergh..memang x dapat la kat semenanjung..dekat sini leh nampak puncak Gunung Kinabalu tu..memang cantek..Jika anda berpeluang ke Sabah..Kundasang adalah destinasi yang wajib pergi..




Kat Kundasang ni juga ada tempat orang bela lembu cam kat New Zealand tu..badan lembu tu bertompok-tompok, bukan yang cam lembu warna coklat tu..ada jugak kedai jual susu dan dadih yang dibuat daripada susu2 lembu kat sini la..sambil jalan2 tu leh minum susu, badan anda akan bertambah sihat dan remaja..hehe

Simple breakfast

Kenkadang simple breakfast di pagi hari mampu membuatkan kita ceria sepanjang hari :)




Payment ke-23 daripada microWorkers

Payment ke-23 daripada microWorkers berjumlah USD19..


(klik gambar untuk besarkan)

Lain-lain artikel yang best!