Movie? Filem? tengok percuma jer...



Huhu, teringat pada sekitar tahun 2000 -2002 dizaman vcd popular dahulu, tak kira la vcd apa, vcd filem or lagu-lagu karaoke, semua dicetak rompak dgn harga RM5 - RM6 satu cerita. Sejak peguatkuasa membanteras cetak rompak, periuk nasi pirate2 cetak rompak mula terjejas, kita sebagai pembeli vcd terbabit juga merasa tempias nya, ye lah, kalau ada keluar filem2 terbaru, terpaksa cari vcd original atau tgk je kat wayang.

tetapi, pada zaman ketika saya menulis artikel ini, saya boleh tersenyum lebar, xkisah kalau vcd pirate xda, hanya perlu talian internet dan pc, terus boleh menonton filem2 terbaru...ini kerana, di internet sekarang terdapat berbagai-bagai program yg membolehkan user mendownload filem2 atau berkongsi filem2 tersebut...



Sebagai contoh, saya sekarang memuat turun filem2 di pelantar/program 'ARES', dahulu saya menggunakan mIRC atau Limewire..kualiti video juga yang terbaik kerana diubah format dari DVD, xperlu seperti dahulu, kalau kita beli vcd cetak rompak terpaksa menanggung risiko tahap kualiti video dirakam dari dalam panggung...teruk giler~! saya juga pernah terkena, saya tanya toikey kedai, "gambar bagus ke bos?", then tokey cakap "jgn risau, copy vcd original". tapi sebaik je masuk dalam vcd player, rupanya gambar dalam panggung....siap nampak kepala orang dan kualiti audio yg super hampess...

10 tip jadi lelaki COOL~

Tidak semua lelaki itu cool. Sebab itu ramai lelaki mahu menjadi cool. tetapi bagaimana? Sebenarnya tiada rahsia untuk menjadi seorang lelaki cool. Semuanya bergantung keapda anda. Pasti ada sesuatu dalam diri yg boleh dijadikan anda seorang yg lebih cool. Sekiranya anda masih tidak tahu, di sini ada beberapa tips untuk menjadikan anda lebih cool di kalangan rakan-rakan.

1. Berpenampilan menarik
2. Berpengetahuan
3. Jangan tunjuk bad mood.
4. jangan tunjukkan kelemahan.
5. Tunaikan janji.
6. Jangan kerap membuat panggilan.
7. membuat panggilan apabila perlu.
8. Memiliki teman wanita yg baik.
9.Merancang aktiviti.
10. Jadi seorang yang lucu.

Ada barang yang hendak dijual??

Anda ada barang yang hendak dijual? atau barang yang tidak mahu lagi dan hendak dibuang? saya cadangkan anda menjual sahaja barangan tersebut di salah sebuah laman web dibawah ini :

www.mudah.com.my

www.lelong.com.my

www.ebay.com.my

Memahami Minda Jutawan

Dr Thomas J Stanley, penulis buku terlaris, "The Millionaires Mind', telah membuat penyelidikan ke atas beratus-ratus jutawan untuk memahami, apakah sebenarnya faktor-faktor yg diperlukan untuk mencapai kecemerlangan dari segi kewangan. MAHU TAHU?
Berikut adalah carta Millionaire's Mind menurut turutan :
1. Jujur dgn semua org
2. Berdisiplin
3. Mesra dn semua org
4. Mempunyai teman hidup yg memahami.
5. Bekerja lebih masa dari org lain
6. Mencintai kerja atau karier mereka
7. Mempunyai kebolehan pemimpin yang hebat.
8. Mempunyai daya saing yg tinggi
9. Teratur dan terurus
10. Kebolehan menjual idea atau produk sendiri.


Penyelidikan ke atas jutawan-jutawan dapat memberi gambaran yg jelas minda seorang jutawan. Untuk menjadi jutawan, anda tidak perlu mencipta kaedah atau teknik baru. Pelajari dan lakukan apa sahaja yang dilakukan oleh jutawan-jutawan lain...

Business Oppurtunity : Who Wants To Be A Millionaire? Successful Internet Entrepreneur

:: Definition of Business Opportunity : Definasi Peluang Perniagaan ::
Business Opportunity : The assets for an existing business enterprise, including its goodwill, as used in the real estate law, the term includes the sale or lease of the business and goodwill of an existing business enterprise.

:: Criteria You Needed to Start The Internet / Home Business Opportunity ::Kreteria yang dikehendaki untuk memulakan perniagaan internet / di rumah
+ Basics knowledge on computer and internet.+ you must be interested in learning so that you can succeed.+ You'll get a bonus for attracting people / home business.+ To make your business more successful, you will need to be creative and a hardworker.+ Importantly, you must provide customers good products and service so that they come for more in future which then will increase your business day by day.+ You must carry out your business legally, this means you must sell genuine products and promoting your products.+ Always think positive and be open minded to accept the challenges and consequences around you.

:: Example on Internet / Home Business Opportunity ::Contoh perniagaan interet / di rumah
Sales Product (Internet Trading / multi level marketing)+ Prepaid card for handphone.+ health care products such as supplement, weight loss, men and women personal product.+ ebooks (internet business opportunity skills, + software such as antivirus / antispamming program, keywords / link analysis program and many more.Service+ Webmaster (making websites for other people)+ advertising agency (help people to promote their website on the net. Example : Google Adwords & Google Adsense and Malaysia Cari)

:: How to Make Your Business a Success? (Important Fact) ::Bagaimana menjadikan perniagaan anda berjaya? (Fakta penting)
+ Find product or service that asks for high quality.+ Find product or service that's less challenging to make it easier.

:: Tips to Make People Trust Your Internet / Home Business. ::Tips mendapatkan kepercayaan orang ramai mengenai perniagaan internet / di rumah yang dijalankan.
+ Include your contact information+ Use sensible and trustworthy words, be honest with customers to make your prospect more effective so that the customers will be confident with you+ don't force or cheat on costumer. You will be blacklisted and you will lost your costumer this way and trust by people.

Apa itu PayPal?

iApa itu PayPal?


Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

PayPal adalah salah satu syarikat dari Amerika yang membekalkan laman web yang menawarkan akaun wang elektronik untuk bertujuan membayar/menerima wang dikalangan ahli-ahlinya didalam dunia internet. PayPal diperakui akan keselamatan transaksinya di internet. PayPal bukan bank internet tetapi memberi perkhidmatan dan kemudahan untuk menerima dan memindahkan wang elektronik dari/ke akaun bank ahli-ahlinya. PayPal diterima dan diiktiraf oleh kebanyakan syarikat-syarikat kewangan dunia seperti bank dan syarikat kad kredit/debit. PayPal juga telah diterima sebagai alternative pindahan wang elektronik di internet yang selamat. Kini PayPal menduduki tangga teratas dengan memiliki ahli (member) paling ramai berbanding syarikat-syarikat lain yang memberikan perkhidmatan seumpamanya didalam internet.Akaun PayPal menjadi sesuatu yang harus dimiliki oleh semua pelayar internet jika mereka inginkan melakukan transaksi di internet

Kenapa pelayar internet mesti memiliki akaun akaun wang elektronik (PayPal)?

Ramai warga kita tidak tahu apa itu wang elektronik mala tidak ingin ambil tahu walaupun sudah mula menggunakan internet. Akaun wang elektronik sebenarnya sangat penting bagi mereka yang cuba mendekatkan diri dalam dunia perniagaan internet. Akaun wang elektronik juga telah menjadi salah satu kelayakan penting yang harus dimiliki oleh individu-individu yang ingin mendaftarkan diri dengan laman web yang menawarkan bayaran atau melibatkan transaksi wang. Sekiranya kita memiliki akaun (PayPal), kita tidak perlu risau akan perkara yang melibatkan transaksi wang di kebanyakan laman web kerana PayPal diterima secara umum. Ramai dikalangan kita memiliki kad kredit. Kad kredit hanya boleh digunakan untuk membayar, bagaimana pulak untuk menerima bayaran? Akaun wang elektronik bertindak lebih dari kad kredit apabila kita melakukan aktiviti di internet.

Setelah anda memiliki akaun Paypal, anda boleh mula menerima bayaran daripada pemegang kad kredit di serata dunia . PayPal sebagai syarikat no satu yang membekalkan perkhidmatan bayaran secara online menawarkan cara terpantas untuk menerima bayaran daripada lebih 86 juta ahlinya di seluruh dunia.

Akaun PayPal layak dimiliki oleh kebanyakan penduduk dunia berdasarkan Negara mereka kerana PayPal telah menyingkirkan beberapa Negara dari senarai mereka atas sebab-sebab tersendirinya. Rakyat Malaysia layak mendaftar dan memiliki akaun PayPal.


Apakah kelebihan memiliki akaun wang elektronik?

Kita memerlukan akaun wang elektronik apabila kita melakukan transaksi di internet. Transaksi elektronik bermaksud membayar atau menerima wang secara elektronik tanpa
melibatkan wang tunai. Apabila kita memiliki akaun wang elektronik antarabangsa seperti PayPal, ianya mudah bagi pihak/individu lain membayar kita melalui internet dan disebaliknya tanpa perlu beratur di bank dan membazir masa/caj-caj yang bakal membebankan kita. Saya sendiri pernah beratur dan mengisi boring untuk memindahkan duit ke akaun bank Negara barat kerana tidak tahu selok belok wang elektronik yang sedia ada ketika itu. Akaun wang elektronik juga akan memberi kita kuasa untuk membeli dan menjual barang/produk kita didalam arena dunia internet yang terkenal akan keluasan pasarannya.

Adakah memiliki akaun wang elektronik PayPal melibatkan risiko?

Tiada risiko yang boleh dikaitkan untuk memiliki akaun wang elektronik .Risiko sepatutnya wajud dan difikirkan oleh mereka-mereka yang ingin melabur dengan tujuan mendapatkan keuntungan. Memiliki dan melabur adalah dua perkara yang berbeza. Sebagai contoh, memiliki kad ATM punya risikonya tersendiri. Mala, membawa MyKad ketika kita keluar rumah pun punya risikonya tersendiri. Tetapi kita tidak boleh menghalang diri dari memiliki kad ATM atau membawa MyKad bukan?

Bagaimanakah cara untuk mendaftar akaun PayPal?

Sila ikuti langkah-langkah berikut dan teliti contoh-contoh yang diberikan dibawah dengan tenang agar tiada kesilapan apabila mengisi borong pendaftaran.


Klik disini untuk mendaftar akaun PayPal

Pastikan anda mengisi maklumat yang benar/tepat demi mengelak kesukaran dimasa depan. Jangan lupa bahawa ini adalah akaun wang elektronik yang akan kendalikan urusan wang anda di internet
Cuba melihat pada contoh dan langkah-langkah mengisi borang pendaftaran dibawah

Sekiranya anda ke laman utama PayPal, Klik pada Link "Sign Up"












Choose Account Type - Selepas anda pilih negara, muka baru akan keluar.











Sign Up for a PayPal Account- Pilih jenis akaun disini. Personal Account adalah percuma.








PayPal Account Owner Contact Information - Taipkan butir-butir diri anda tanpa lakukan kesilapan





PayPal Account Login & Password Recovery - Lihat pada contoh dan keterangan dalam gambar



Tandakan "Yes" dan taipkan abjad yang kelihatan. Seterusnya klik butang "Sign Up"



Selepas anda klik butang Sign Up, akan keluar satu lagi muka baru yang akan meminta anda memberi butir-butir kad kredit. Anda boleh abaikan muka surat tersebut dengan batalkannya. Klik pada butang Cancel dan teruskan pendaftaran. Itu sahaja. Selepas itu, anda akan diminta untuk memeriksa akaun email anda untuk penggesahan email. Anda perlu ke akaun email dan buka mail yang dihantar oleh PayPal untuk klik padaURL yang diberikan disana. Setelah anda klik URL tersebut anda akan terus dibawa ke laman Login PayPal. Anda boleh cuba Login ke akaun PayPal anda dengan taip ID dan kata laluan PayPal anda. INGAT, ID PayPal anda adalah alamat email yang anda gunakan untuk mendaftar di PayPal.

Selain dan simpan url berikut untuk kembali ke laman Sign Up.

Petikan power buat azimat tingkat motivasi

Ramai ahli perniagaan yg berjaya membuat setiap keputusan berdasarkan infomasi yg dimiliki, pengetahuan dan pengalaman serta nasihat2 dari pelbagai pihak, Banyak yg boleh dipelajari dari mentor, orang yg dipercayai serta rakan niaga yg mantap - dari sudut kejayaan dan kesilapan mereka. Segelintir kita hanya perlu menghayati apa yang diperkatakan tanpa bersemuka.

Di sini saya cuba mengetengahkan beberapa petikan kata-kata dari beberapa orang ahli perniaagaan terkenal, semoga ia boleh dijadikan panduan bagi anda dalam mengharungi perjalanan menuju puncak kejayaan.

"Readers must always put their people before themselves. If you do that, your business will take care of itself"
Sam Walton(1918-1992)
Ketua pegawai eksekutif dan presiden Wal-Mart Stores, Inc.

"Self practical, tested merchandise at respomsible profit, treat your customers like human being and they will always come back"
Leon L. Bean(1872-1967)
Presiden L.L. Bean, Inc.

"If you can run business well, you can run any business well"
Sir Richard Branson (1950-sekarang)
Ketua pegawai eksekutif,
Virgin Group, Ltd.

"In this business, by the time you realize you're in trouble, it's too late to save yourself/ Unless you're running scared all the time, you're gone"
Bill Gates (1955-sekarang)
Pengerusi dan ketua arkitek perisian,
Microsoft Corporation.

"The secret of success is to get up early, work late and strike oil"
J.D. Rockefeller (1839-1937)
Pengasas,
Standard Oil.

"Do something. either lead, follow or get out of the way"
Ted Turner (1938-sekarang)
Pengasas,
Turner Broadcasting System Inc.

Selain itu, saya juga ada kata-kata azimat saya sendiri iaitu "I want money, so i give money, and it comes back in multiples" dan "No pain, no gain"...

Google Adsense - Sumber kewangan melalui pengiklanan

Saya hanya perlukan 5 minit sahaja untuk terangkan secara ringkas kepada anda apa yang dikatan mencari duit dengan internet, myspace, mirc atau apa sahaja yang melibatkan internet. Kenapa tidak sambil kita berhibur kita menjana pendapatan sampingan. Jangan risau sekiranya anda bukanya Lulusan IT kerana saya juga seperti anda.Pendapatan internet terdiri dari beberapa cara diantaranya adalah Google Adsense.

Apa itu Google Adsense? Google adalah diantara salah satu laman carian yang terbesar didalam dunia, manakala Adsense pula adalah salah satu program pengiklanan dan carian.Bagaimana cara memperolehi pendapatan melalui Google Adsense ? Adsense berfungsi membuat pengiklanan didalam website, sila lihat contoh dibawah :Rajah diatas menunjukan contoh pengiklanan dimana kotak kecil dibahagian kanan halaman tersebut dikenali sebagai Adsense.
Setiap kali pelayar internet menggunkan/klik diruang Adsense didalam website atau homepage anda maka Google akan membayar kepada anda (cpc) commission per click semakin ramai yang melayari halaman anda dan menggunakan Adsense maka semakin tinggi bayaran yang akan diterima, mengikut jumlah yang telah ditentukan oleh Google. . Google Adsense akan membayar anda bermula dari 100USD sehingga boleh mencecah 30,000USD atau lebih sebulan.Setiap jumlah pembayaran boleh dilihat setelah anda mendaftar dengan Google Adsense.
Pembayaran akan dihantar melalui pos dengan menggunakan cek.

Saya seorang yang tidak tahu IT,bagaimana saya boleh melakukanya?
Jika ini merunsingkan anda biar saya kongsikan sedikit tips. Peringkat permulaan anda perlu memiliki sebuah website. Maklumat yang ingin dikongsikan atau perkhidmatan yang disediakan perlu lah menarik (Koleksi2 artikel,Informasi,Berita,Perkhidmatan dan lain2 lagi).
Idea dah ada tapi macamana nak buat website ni???Mana ada modal beribu2!!




Mudah sahaja.. kini anda boleh memiliki website dengan harga yg lebih murah bermula RM500 (termasuk hosting dan domain).Blog:Tetapi sekiranya anda tidak mempunyai modal anda boleh bermula dengan menggunakan blog-blog percuma seperti yang saya gunakan sekarang.
Apa itu hosting dan domain?(website sahaja)
Domain = http://www.free-iklan.com/ "free-iklan.com dikenali sebagai Domain atau lebih mudah difahami sebagai No. rumah.
Hosting pulak adalah server = Http (Acacia,Basil,Daisy,Layang dan sebagainya)atau lebih mudah difahami sebagai alamat.
Setiap rumah mesti ada no rumah dan alamat untuk mengirim dan menerima surat sistem yang serupa pada website.
Website dah ada, apa lagi nak kena buat?

Tahniah! website dah ada..daftarlah google adsense http://www.goolge.com/adsense sangat mudah anda hanya perlu mengikut arahan dan panduan yang diberikan oleh Google adsense. Setelah selesai pendafataran bina adsense anda dan masukan kod adsense anda di dalam lampiran HTML.Tetapi jika anda menggunakan blogspot seperti saya blog telah menyediakan ruang adsense anda cuma perlu memasukan ID adsense anda sahaja.Kini anda telah memiliki sebuah laman yang boleh menjana pendapatan sampingan untuk anda.PengiklananTerdapat banyak laman-laman web yang menyediakan pengiklanan percuma diantaranya lama web saya sendiri http://www.free-iklan.com jika anda perlukan lagi link anda boleh memasuki laman web saya untuk mendapatkan link bagi pengiklanan percuma.Ilmu telah dikongsikan yang terserahlah kepada anda samada anda ingin berusaha mencuba atau tidak.
Sumber - free-iklan.com

Ragnarok Online - mana silapnya?


Masih teringat saya dahulu pada tahun 2003-2004, game online ini begitu digemari oleh gamers malaysia ketika itu, sehinggakan saya sanggup kumpul duit poket sekolah untuk bermain selama 2 jam sehari kerana begitu 'gila'kan game ini..antara faktor-faktornya mungkin kerana character-characternya yang kiut, ianya FREE, dan perjalanan gamenya lancar tanpa sebarang 'lag'..seingat saya, ada lebih kurang 10 ribu pemain dalam satu-satu masa dalam 5 server yg berlainan.


Namun, ketika ini iaitu hari ini, semuanya berubah...Ragnarok Online bukan lagi pilihan utama gamers2 tempatan..bilangan pemain yang online pada satu2 masa juga sudah tak sampai 100 orang, dan server juga dah digabungkan dari 5 ke 1 server sahaja..ini berubah sejak sistem pembayaran dikenakan ke atas pemain..permainan ini kehilangan pemain yang ramai sejak pembayaran dikenakan...Maklumlah, semua pemain terdiri dari golongan remaja dan berumur 30 ke bawah..saper nak kluar duit nak bayar yuran yg agak mahal dan duit cyber cafe?? bagi pengetahuan semua, mereka kenakan bayaran mengikut poin, 20 poin(12 jam) = RM2, dan pemain mestilah beli kad 40 poin(RM4) atau 150 poin(RM15). Ada juga kad bulanan yang menyediakan log masuk tanpa had selama sebulan..harganya RM38.

Tambahan, mereka mesti bermain selama 12 jam tanpa henti untuk tidak membazirkan 20 poin, ini kerana, setiap kali pemain log in ke dalam permainan, 20 poin akan ditolak secara automatik..dan ini bermakna mereka hanya ada 12 jam untuk bermain(20=12 jam). Sesiapa log in tetapi bermain hanya 2,3 jam..lagi la rugi...bagi makluman semua, saya juga merupakan bekas pemain game online ini...hehe, tapi dah lama tak online, saya takda masa dan malas nak topup akaun, bila saya fikirkan kembali, saya dah buang duit main permainan ini, tiada matlamat...just for fun, xpernah dapat duit or hadiah pun..hanya sampai level 99, then????

Bagi saya, punca kejatuhan permainan online ini di antara gamers2 Malaysia adalah :

Cuma 1 ; Sistem pembayaran yang menekan pemain.

SurfJunky - Salah satu daripada penipuan internet

Laman web SurfJunky.com

Surf Junky Batalkan Akaun Anda Bila Anda Ingin Mohon Bayaran!

Anda sukakan Surf Junky? Siapa yang tidak sukakan wang mudah. Tetapi apabila wang anda mencecah $25, yang membuatkan anda layak untuk mengeluarkan wang anda, Surf Junky akan memulakan proses mengetepikan anda dan seterusnya membatalkan akaun anda.
Akaun anda akan dipadam, dan anda langsung tidak berkuasa menghalangnya.
Surf Junky akan menuduh anda menggunakan program-program yang tidak dibenarkan untuk mempercepatkan kadar kenaikan wang anda, tidak kiralah samada benar anda menggunakannya atau tidak. Anda akan dituduh dengan tuduhan sebegini tidak kira apa pun pembelaan yang anda cuba lakukan, walaupun anda sememangnya mematuhi setiap undang-undangnya. Ini adalah rancangan jahat mereka untuk menidakkan hak anda.

Surf Junky Memakan Wang Anda!

Mengapa agaknya mereka berbuat begini? Mudah sahaja, untuk mendapat wang mudah. Wang yang banyak. Setiap kali anda mewujudkan trafik dengan cara 'refresh' pada iklan-iklan dalam Surf Junky, mereka akan dibayar oleh pemilik iklan berkenaan. Malang bagi anda, kerana Surf Junky menyedari bahawa mereka akan lebih untung dengan cara tidak membayar wang anda seperti yang telah dijanjikan, dan di luar kesedaran anda, anda akan terus melayari website iklan mereka seterusnya memberikan mereka lebih keuntungan.
Teknik sebegini tidak akan kekal lama. Surf Junky menyedari hakikat ini, dan sememangnya mereka tidak bercadang untuk berada dengan lama di pasaran. Bila tiba masanya, mereka akan mengambil semua wang yang mereka telah berjaya dapatkan, dan terus menghilangkan diri, tanpa membayar anda apa-apa.


Siapakah Di Sebalik Surf Junky?

Pihak kami sudah menjalankan siasatan terperinci berkenaan dalang di sebalik website ini. Apa yang kami perolehi amat memeranjatkan, dan buat masa ini kami akan simpan dahulu maklumat ini sehingga tiba masa yang sesuai kelak. Apa yang kami boleh simpulkan ialah kami telah berjaya menyiasat latarbelakang Primo Creations, "syarikat" di belakang Surf Junky; Jean Marc, "presiden" bagi Primo Creations; dan turut disiasat ialah individu-individu yang berkait dengan Jean Marc yang mana nama mereka tidak akan didedahkan lagi buat masa ini.
Sekiranya anda mempunyai hubungan rapat dengan Jean Marc dan Surf Junky, kemungkinannya ialah kami sudah sedia mengetahui siapa anda dan apa yang anda telah kerjakan. Sila tampil ke hadapan dengan maklumat yang anda ketahui supaya kita boleh bekerjasama dan kami pula tidak perlu mendedahkan identiti anda kepada pihak berkuasa.
Sekiranya anda juga mempunyai apa-apa maklumat berkenaan Jean Marc, Primo Creations, atau apa-apa yang berkenaan, sila email kepada saya di echelon@gmail.com, dan kami akan mendedahkannya di sini.

Apa Yang Boleh Disimpulkan Di Sini

Mungkin ada di antara anda yang telah menyedari tentang penipuan ini dengan membaca tentangnya di mana-mana, tetapi ketahuilah bahawa penyiasatan intensif memang sedang berjalan terhadap Primo Creations dan penipuan-penipuan mereka sebelum ini.
Sebelum ini mereka mengeksploitasikan ahli dengan program Autosurf.biz. Kaedah operasinya juga adalah serupa seperti Surf Junky, cuma nama sahaja yang berbeza. Primo Creations melancarkan program tersebut, kemudian menarik ahli supaya melayari iklan untuk mendapatkan wang, kemudian mereka menghilangkan diri dengan kesemua wang tersebut. Tidak satu pun ahli mereka telah dibayar.
Mereka turut menjual hak ke atas website Autosurf.biz kepada pihak lain, dan ternyata website itu penuh dengan masalah.
Website ini mendedahkan juga kiraan matematik di sebalik program Surf Junky. Setelah anda membacanya, anda sendiri akan mendapati bahwa mustahil bagi mereka membayar sebegitu banyak wang kepada ahli-ahli mereka.

Akhir Kata

Sekiranya semua yang dinyatakan di sini tidak dapat meyakinkan anda, maka terbukti Surf Junky telah berjaya meyakinkan anda untuk menyertai skim mereka ini. Anda akan bertindak sebagaimana yang mereka mahukan. Jangan biarkan diri anda menjadi mangsa penipuan mereka. Jangan biarkan mereka mengaut keuntungan dengan menipu pengguna lain.
Forum ini diwujudkan untuk meneliti gerak-geri Surf Junky, dan saya cadangkan anda agar menyertai forum ini untuk mengetahui kisah selanjutnya tentang penipuan-penipuan yang mereka lakukan.


Tindakan Akan Diambil

Kami akan memaksa Jean Marc untuk tunduk kepada pihak berkuasa, dan website ini hanya sebahagian daripada usaha yang kami akan laksanakan. Syarikat penipuan mereka akan ditumbangkan. Hanya masa yang menentukan.

© 2005 Merkey.net , translated by shamsulfakhar.

Hits4Pay - Dapat Duit Hanya Dengan Membaca Email!!

Siapa sangka yang dengan membaca email saja, duit boleh masuk ke akaun kita, Hits4Pay, sebuah laman web yang menyediakan email dari pengiklan untuk dibaca oleh pengguna internet. Sebagai ganjaran, Hits4Pay akan membayar bagi setiap iklan yang kita baca, mudah kan?

Hits4Pay mendapat komisen dari setiap lawatan/kunjungan para pengguna internet ke laman web pengiklan, walaupun xbanyak yang diberikan kepada pengguna internet, tetapi kerjanya pun tak susah kan?? hanya membaca email saja...


Setiap bayaran akan dibuat setelah akaun kita mencecah usd 25, oleh itu sesiapa yang berminat bolehlah join dgn mengklik banner paling bawah sekali...

Cara-cara membaca 'PAID e-MAIL' :



Step 1 :


Setelah anda mendaftar, sila check akaun email anda, dalam masa 24 jam atau 2 hari, pihak Hits4Pay akan menghantar email seperti di bawah...



Step 2 :


Bukak email tersebut dan klik pada link yg diberikan...





Step 3 :



Sila log in terlebih dahulu untuk membolehkan anda membaca email dan pihak Hits4Pay mengkredit akaun anda..













Step 4 :

Apabila sudah log in, klik pada 'Internal Mail Box', setelah melihat mail, klik pada mana-mana bahagian yang disuruh klik, the satu window baru akan terbuka seperti di bawah....





Step 5 :

Sila tunggu sebentar sementara usd 0.02 dikreditkan ke akaun kita...


Untuk Join just klik picture di bawah ini...






Dapatkan $10 sign up Bonus! Join Sekarang!


Disini segalanya bermula...

haha, saper sangka yang internet yang kamu semua tengah gunakan sekarang ni boleh menjana pendapatan sehingga rm8o ribu sebulan kalau betul caranya...sungguh tak sangka kan? Hurm...di laman web ini anda semua akan didedahkan dengan tips-tips dan cara-cara memperoleh pendapatan sampingan atau penuh di internet...

Lain-lain artikel yang best!