Payment dari fiverr.com sepantas kilat

Salam all,

firstly nak ucapkan thanks sekali lagi kepada admin fiverr.com kerana payment daripada website ini ke paypal amat pantas(instant payment!). Tapi pastikan segala upah anda telah di"cleared"kan terlebih dahulu sebelum leh cashout ke PayPal. Nasib baik la fiverr.com ni masih menggunakan PayPal sebagai medium pembayaran. Kalau microWorkers dah tak pakai dah PayPal, mereka pakai Alertpay @ Moneybookers.

Untuk pengetahuan semua, fees PayPal adalah yang termurah untuk transfer dwet dari PayPal ke bank di Malaysia seperti Maybank @ CIMB. Cas dia RM3 je skali transaksi, berbanding ngan Alertpay, dorang kenakan cas RM15 skali transfer..

Ok, berbalik kepada citer asal, ni proof dari fiverr.com yang membuktikan site ni memang leh bwat dwet kepada sesapa yang berusaha dan rajin..

Pembayaran yang ke-2 selamat diterima dari fiverr.com secara instant :)

Lain-lain artikel yang best!