2 minggu yang berbaloi..

Salam,
seperti mana yang anda semua tahu, saya duduk asrama di kl, so segala aktiviti persuratan sya alamatkan di rumah saya di Shah Alam, dan setiap 2 minggu saya akan kembali ke rumah..so seperti biasa semalam(Jumaat - 20 Ogos 2010) saya balik ke rumah saya di Shah Alam..

Setibanya di rumah, saya agak terkejut+gembira bila tgk sejumlah surat/bungkusan/parcel utk saya..antaranya surat/gift dari program GPT, hadiah contest dari Karangkraf dan parcel dari Bonuslink..

Bungkusan dari pihak Bonuslink, saya tebus seterika setelah sekian lama memeram point, saya tebus ngan 3800 mata, dapat la seterika jenama Cornell..

Parcel dari Karangkraf, hasil dari titik peluh saya join contest kat majalah2 dorang..Alhamdulillah..dapat la 2 helai t-shirt..

Surat/gift dari program GPT yang saya join, dah cukup point, maka saya tebus la gift..antara2 gift nya adalah LED keychain, NDS screen protector dan laser pointer..

Ok la, tu jer catatan saya minggu nih..jumpa lagi di post yang seterusnya..salam

Payment ke-3 Microworkers received!

hehe, payment nih aku request isnin 16 ogos 2010 aritu, setelah 4 ari,
baru release arini 19 Ogos 2010..jadi la dapat USD10.04..nak tgk proof of payment? tgk kat bawah nih..


Payment ke-3 dari Microworkers, sila klik gambar untuk besarkan :)



Payment pertama dari OnBux..

Alhamdulillah, setelah sekian lama mengklik ads kat PTC Onbux, akhirnya berbaloi setelah aku berjaya mengeluarkan cashout aku yang pertama..mula-mula aku syak jugak yang Onbux nih scam, mana la tau jadi cam Gagabux dulu..cashout dekat berbulan-bulan x bayar2 lagi..nasib la Onbux nih dia instant cashout, bermakna bila kita request cashout jea, dia tros hantar tanpa ada "hari menunggu" cam standard member Incrasebux..nak tgk proof pembayaran dari Onbux leh usha gambar kat bawah nih..

Email yg diterima daripada PayPal menunjukkan Onbux telah memasukkan duit ke dalam akaun PayPal saya.

Sesiapa yang masih belum mempunyai akaun PTC Onbux, sila daftarkan akaun anda dengan klik banner di bawah, trimas dan jumpa lagi...

Lain-lain artikel yang best!